Incearca FullScreen
Mai Multe informatii

Colaboratorii nostri

Servicii decor si amenajari interioare pentru case, apartamente si spatii comerciale.

ateliarA[r]telierUn showroom revolutionar unde se pot gasi unele dintre cele mai importante nume din domeniul mobilierului cum ar fi Baxter, Moroso, Emmemobili, Lago, Moooi, fuzionate cu cele din domeniul designului de bai precum Antonio Lupi, Gessi, Rexa.

ifutureiFuture – Casa inteligenta

iFuture va propune sa preluati controlul asupra fiecarui coltisor al spatiului dumneavoastra, cu o simpla apasare de buton! Fie ca este vorba de o locuinta, birou sau casa de vacanta, iFuture va furnizeaza cele mai avansate tehnologii pentru automatizarea sistemelor si gadget-urilor pe care le detineti.

logoMeranti Studio

Solutii complete de mobilare si servicii conexe

Untitled-1Home Parkett – Parchet lemn masiv si multistratificat

Home Parkett GmbH este un comerciant la nivel mondial de produse de înalta calitate, podele din lemn, de la podele din lemn masiv, pardoseli proiectat pentru a dulapi pentru terase.Gama larga de produse prestigiosa include mai multe stiluri unice si dimensiuni, oferind clientilor cele mai noi tendinte de finisaje de suprafata.

freshhomeFresh Home.RO

Blog de design interior si arhitectura.

2222Reclame luminoase 3D

Executie si montaj de firme luminoase, litere volumetrice, litere autocolante la preturi de producator

silver decor new logoSilver Decor – Tapet de luxSilver Decor prezinta solutii complete (tapet, decoratiuni interioare si parchet) pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

perdelede luxLux Design K&A – Perdele, draperii si accesorii

Lux Design K&A se ocupa cu comercializarea perdelelor si draperiilor, confectionarea de perdele, draperii, seturi de pat, tapiterii – toate pentru vile, apartamente, case de vacanta, hoteluri, restaurante si terase.

logo THETA 3dTheta – Mobilier personalizat

Mobilier personalizat rezidential si comercial de cea mai buna calitate. Solutii complete de amenajari si pardoseli profesionale. Suprafete si volumetrii moderne din compozit de ultima generatie.

infinINFINITYHOME

Este distribuitor si retailer de mobilier pentru casa, hoteluri si spatii de birouri, avand colaborari directe cu producatori din Italia, Germania si Polonia, incepand din anul 2002. Compania detine in Romania trei showroom-uri care ofera mobilier, corpuri de iluminat si decoratiuni de nivel mediu-inalt.

canvasTablouri personalizate canvas

Executie tablouri personalizate, canvas sau acrilice, modele unicat, imagini inedite.

sablareSablare geamuri

Sablare geamuri, atat outdoor, cat si indoor, cu modele deosebite, ce confera eleganta si stil spatiului dvs