Incearca FullScreen
Mai Multe informatii

Cat Costa un Designer de Interior?

designer-interior-modern

Decorate it iti va amenaja casa sau biroul intr-un spatiu unic armonios, special conceput pentru tine.

Daca tu crezi ca este costisitor sa angajezi un profesionist, asteapta sa vezi rezultatul cand vei angaja un amator sa faca treaba.

In general oamenii gandesc ca un designer de interior se ocupa strict de culorile peretilor, textilele mobilierul prezente. Dar aceasta este doar o mica parte din tot ceea ce inseamna un proiect complet de design interior. Noi concepem spatii unice armonioase care iti reflecta intocmai personalitatea, de planul de pardoseala si pana la decorul draperiei ne ocupam ca absolut toate aceste mici detalii sa fie in stransa legatura.

Plecam de la bugetul stabilit initial impreuna si iti vom face propunerile asa incat executia sa nu depaseasca acest plafon.  Stim cu exactitate ce produse sunt bune si care nu, ce inseamna un bun raport calitate-pret, ce inseamna un furnizor bun, cu preturi bune si care isi respecta termenele de livrare si de garantie. Pe perioada executiei iti vom prezenta furnizorii in care avem incredere si de la care putem obtine discounturi avantajoase avand in vederea continuitatea lucrarilor cu ei.

Un designer de interior iti pune la dispozitie planurile spatiului tau intr-un mod eficient, functional dar si estetic in acelasi timp. Compartimentarile vor reflecta stilul tau de viata, iti vor prelua starea de spirit si vor fi gandite din punct de vedere tehnic asa incat sa se portiveasca ansamblului general.
Decorate it si-a creat o proprie retea de colaboratori prin care venim in ajutorul tau. Cu acesticolaboratori ne bazam pe relatii de loialitate reciproca – astfel suntem toti angrenati in punerea in practica conform schemei stabilite initial.

Munca noastra se roteste in jurul tau si ale nevoilor tale. Facem ceea ce ne place si de aceea ne este foarte usor sa obtinem rezultate frumoase. Iubim arta si tocmai de aceea ne este foarte usor sa facem ceea ce ne place.
Un ochi antrenat, ca al nostru, poate gasi solutii ergonomice si functionale spatiului tau, solutii la care tu nici nu te-ai fi gandit. Atentia catre cele mai mici detalii iti vor transforma spatiul intr-unul autentic.

Vei vedea, la sfarsitul proiectului ca proiectului tau de design interior nu a costat , ci dimpotriva, te-a ajutat sa-ti diminuezi costurile in toate etapele amenajarii – de la finisaje si pana la mobilier. Pe langa acestea ai avut si un ajutor de nadejde care s-a ocupat ca totul sa mearga conform planului initial.

PERSONAL SHOPPER

Ti-ar placea sa fii acompaniat de un profesionist in domeniul designului si decorului interior atunci cand vrei sa faci niste schimbari in locuinta ta ?
Ai vrea sa descoperi magazine si showroomuri noi si sa fii la curent cu ultimele trenduri in materie de design interior ?
Fa cumparaturile ce tin de casa ta, cu noi - Decorate it .

Dupa o sedinta de consultanta initiala la casa sau biroul tau, noi iti vom pregati un itinerariu personalizat strict pe nevoile tale actuale si te vom acompania, pe parcursul uneia sau mai multor zile in functie de complexitatea proiectului tau in magazinele de specialitate- te vom consilia si sfatui, iti vom recomanda cele mai bune produse.
Pe langa sfatul nostru de specialisti vei beneficia si de discounturi avantajoase in urma colaborarilor nostre cu diversii furnizori din domeniu.