Incearca FullScreen
Mai Multe informatii

Ce facem noi

Oferim servicii de design interior, decor interior si amenajari interioare pentru case si apartamente din Bucuresti.

desen-decorate_P5

Ce va propunem?

Decorate it se bazeaza pe trei principii de baza cand vine vorba de un proiect complet de design interior :

1. Fermitatea unui manager - suntem implicati suta la suta in proiect de la inceput si pana la sfarsit. Controlam si pragramam ordinea si executia lucrarilor realizate de colaboratorii nostri si suntem acolo, gata sa actionam in orice situatie neprevazuta.

2. Viziunea unui artist – cochetam cu orice culoare si orice tip de material ca rezultatul final sa depaseasca asteptariile tale. Spatiile create de noi sunt conduse de concepte originale prin care manipulam masa, spatiul, volumele, texturile, luminile, umbrele, materialele dar si elementele pragmatice cum ar fi costul de executie si tehnologiile cat mai avansate, toate acestea pentru ca rezultatul final sa se incadreze in parametrii functionali, estetici dar si pentru o ambianta exclusivista.

3. Abilitatea de comunicare – pe parcursul proiectului o sa ne apropiem, o sa ajungem sa ne cunoastem foarte bine, si iti vom intelege nevoile si placerile. Astfel vom face totul cu multa placere si pasiune, ca TU sa fii incantat de rezultatul final.

Lasand la o parte constrangerile tehnice, maximizand potentialul suprafetelor, lucrand cu curbele si materialele naturale, durabile, noi, Decorate it, promovam valorile designului de interior de calitate.

Ne ocupam cu :

  • Design interior rezidentialcase, vile, apartamente, duplex-uri, penthouse-uri, etc.
  • Design interior comercialmagazine, showroomuri, cafenele, cluburi, baruri, saloane, etc.
  • Design interior corportespatii de birouri, standuri etc.

Cei sapte pasi simpli:

  • Intalnirea – Facem cunostinta, ne arati spatiul, ne spui ideile tale cu privire la viitoare amenajare interioara, iar noi vom incerca sa-ti facem o estimare a timpului de executie si a volumului de lucru.
  • Bugetul – Stabilim impreuna bugetul pe care doresti sa-l investesti in proiectul tau, astfel punem bazele unor coordonate reale ale viitoarelor obiecte de mobilier, finisaje, materiale ce vor fi propuse de noi in amenajarea ta.
  • Masuratori – Facem masuratori amanuntite ca sa putem realiza planuri la scara reala a spatiului tau.
  • Conceptul – Vom face un concept unic, dedicat spatiului tau, rezultand astfel o amenajare interioara originala si care se va incadra din punctul de vedere al costurile in bugetul tau avut la dispozitie.
  • Proiectarea – Dupa ce am parcurs pasii de mai sus, trecem propriu zis la proiectare – in aceasta etapa iti vom pune la dispozitie toate planurile necesare intelegerii viitorului spatiu : de la planuri electrice, planuri de pardoseli, plafoane, la simulari ultrarealiste si exemplificari ale culorilor, texturilor, materialelor prin mostrare.
  • Realizarea – In momentul in care finalizam partea de proiectare incepem sa implementam tot ce ti-am propus in “scena”. Practic dam viata proiectului. Colaboram cu diversi furnizori capabili sa ne puna la dispozitie toate serviciile necesare : de la finisaje la mobilier standard sau customizat si pana la accesoriile decorative.
  • Managementul proiectului – Vom fi prezenti in fiecare moment al executiei, vom superviza si vom controla bunul mers al lucrarii. Te vom tine la curent cu tot ce se intampla pe santier.