Incearca FullScreen
Mai Multe informatii

Echipa

Fa cunostinta cu echipa de Design Interior.

poza IOANA TOMESCU

Decorate it a luat nastere oficial la sfarsitul anului 2011 este o afacere in familie, care se dezvolta pe zi ce trece cu ajutorul tau. Pentru asta , iti multumim tie, viitorule client si voua toti cei alaturi de care am avut ocazia sa lucram pana acum.

Fiecare proiect inseamna pentru noi, evolutie.

Stim prea bine ce inseamna nopti pierdute pentru a termina la timp, zile petrecute pe santiere alaturi de montatori, pentru ca fiecare detaliu sa fie luat in calcul si totodata stim exact cate probleme poate aduce o culoare nepotrivita intr-un spatiu.

Poate ca ti se pare ciudat, dar partea de executie si cea de managementul proiectului este cea mai importanta si reprezinta succesul unui proiect. Bineinteles lucram pe indelete la tot ceea ce inseamna prima parte a fiecarui proiect – cea de evidentiere prin planuri 2D – 3D si simulari ultrarealiste – dar ce ar fi aceasta parte fara un “manager”care ar putea sa o tina sub control si sa o faca posibila.

Desigur ca te intrebi, cine este acest “manager” din spatele numelui, Decorate it.
Fa cunostinta cu Ioana – arh. Ioana Tomescu.

Ioana a absolvit Universitatea de Arhitectura si urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Inca din timpul facultatii a lucrate in cadrul unor firme de renume in domeniul designului interior din tara noastra.
Toata aceasta experienta acumulata inca de pe bancile facultatii au facut-o sa inteleaga cat de important este lucrul cu clientul final si cat de importanta este , de fapt, comunicarea dintre client si arhitect.
Ioana te va cunoaste si va valorifica potentialul tau in fiecare piesa de mobilier proiectata numai pentru tine. Va lasa culorile sa vorbeasca despre cat de tanar iti e sufletul.
Veti intelege toate acestea dupa ce o veti cunoaste.

Alaturi de Ioana  din echipa Decorate it mai fac parte toti fostii, actualii dar si viitorii clientii. Datorita lor/voua crestem si invatam pe zi ce trece. Invatam sa va intelegem si reusim astfel sa va transpunem dorintele in cele mai frumoase proiecte de amenajari interioare.

Decorate it, are in mod constant colaborari cu diverse firme specializate cu roluri importante in bunul mers al proiectelor.

Daca vrei sa intregesti echipa noastra nu ezita si contacteaza-ne.

Totodata daca vrei sa inveti si sa cresti alaturi de noi, daca esti student la inceput de drum sau daca pur si simplu iti place ceea ce facem si vrei sa facem impreuna, trimite-ne un CV alaturi de un portofoliu la adresa noastra office@decorate-it.ro sau suna la nr de telefon 0736648757.