Incearca FullScreen
Mai Multe informatii

De ce DECORATE IT ?

10 motive sa alegi un designer de interior pentru casa, apartamentul sau biroul tau.

De ce DECORATE IT?

10 motive pentru a lucra cu noi

Angajarea unui designer de interior este o decizie inteligentă dacă ai investit sau daca vrei sa investesti bani în casa ta și daca doresti să o faci sa arate cat mai bine.
Decorate it isi indeplineste rolul de a realiza ceva cu adevărat placut si iubit de toată lumea. Dacă nu ai nicio idee despre cum sau de unde să începi amenajarea casei tale, sau dacă ai dar este nevoie de ajutor pentru intelegerea tuturor elementelor legate împreună, sau dacă pur și simplu nu ai timp pentru a-ti da seama de stilul tau personal, colaborarea cu un noi  este cea mai buna alegere. Cu siguranta nu vei regreta, odata ce vei ajunge sa ne cunosti iar apoi sa locuiesti in spatiul respectiv.
Colaborarea cu un arhitect este o alegere inteleapta si rationala.
Arunca deoparte ideea ca designul interior se adreseaza numai celor bogati si celebri! Tragand linie, cu ajutorul nostru, Decorate it, vei economisi o mare parte din bani, dar si timp , totul fara dureri de cap.
Daca tu crezi ca este costisitor sa angajezi un profesionist, asteapta sa vezi rezultatul cand vei angaja un amator sa faca treaba.

1. Vei economisti bani
Ar putea suna ciudat că angajarea unui arhitect pentru casa ta, ar putea economisi bani, deoarece esti constient de faptul ca si arhitectul are propriile lui tarife pentru proiectare, dar cu toate acestea, un designer te poate ajuta sa eviti greselile costisitoare. Pe langa economisirea banilor, un designer poate creste valoarea casei tale.

2. Evaluarea profesională
Decorate it poate face o evaluare profesională a situației tale, care te va conduce la un plan solid de acțiune. Ordinea de lucruri într-un plan de amenajare interioara este un element cheie în stabilirea a ceea ce se poate realiza in spatiul respectiv. Acest lucru nu va afecta doar bugetul, ci te va si ajuta să-l cheltuiesti cat mai eficient.
Decorate it oferă un set suplimentar de ochi, dar acesti ochii sunt instruiți să vadă și să observe lucruri la care tu poate ca nici nu te-ai gandit, sau lucruri care initial nu au fost luate in calcul.

3. Bugetare si planificare.
Decorate it preia grija bugetului tau și iti poate salva timpul și efortul. Noi știm unde să mergem pentru toti furnizorii produselor si serviciile casei tale. Acest lucru va economisi timp pretios pentru cercetarea produselor, a brandurilor si a locurilor disponibile. Decorate it va avea grija de toate acestea pentru ca noi, cu asta ne ocupam si asta ne place sa facem.

4. Contractele de legatura
Decorate it va construi o punte de legătură puternică între tine și contractantul/furnizorul tau astfel nu vor exista rateuri in ceea ce priveste buna desfasurare a proiectului. Acest lucru este crucial si în gestionarea timpului și a banilor. De asemenea, Decorate it se va gandi la lucruri pe care tu , e posibil sa le ignori sau sa le treci cu vederea. Este extrem de important ca planurile electrice si de mobilare sa fie abordate inaintea inceperii lucrarilor in sine prin niste exemplificari 2d ale spatiilor. Luam ca exemplu canapeaua din living pozitionata pe centru camerei – trebuie sa stiti de la inceput ca pe acea zona veti avea nevoie de niste prize de pardoseala.

5. O largă disponibilitate a resurselor
Există lucruri disponibile pentru designeri, care nu sunt disponibile pentru publicul larg în ceea ce privește conexiunile, resursele și mărfurile generale. Prin contactele stabilite de Decorate it de-a lungul timpului cu diversi furnizori, noi va putem stabili aceste legaturi, ca rezultatul final sa fie exact cum vi l-ati fi imaginat.

6. Contactele noastre
În plus față de resursele furnizorilor, Decorate it pune la dispozitia voastra si echipele de executie,instalatori, electricieni, contractori pentru montaj, curatenie, etc.. Toate aceste contacte lucreaza impreuna pentru ca voi sa puteti scapa de durerile de cap provocate de cautarea celor mai buni profesionisti.

7. Factorul “WOW”
Decorate it poate aduce casei tale acel factor “wow”pe care ti l-ai dorit inca de la inceput – motivul pentru care ai apelat la noi in prima faza . Suntem antrenati sa privim si sa gandim  altfel spatiile si sa vedem peste cliseele peste care voi nu puteti trece.
Gandim “‘outside the box” in majoritatea timpului.

8.Vanzarea casei tale
Decorate it poate adăuga un potențial mare de estetica asupra casei ta, care, la rândul ei, poate spori spectaculos și pretul de  vânzăre al acesteia. Putem accelera exponențial timpul in care  casa ta sta pe piață înainte de a fi vânduta. Practic un proiect Decorate it, creste valaoarea casei tale , astfel tu vei avea mai multi bani in buzunar.

9. Un ochi antrenat.
Decorate it este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti care, automat te pot indruma daca ceva este bine sau rau intr-un spatiu. Aceasta constituie un avantaj major in luarea ddeciziilor ce tin de estetica spatiilor. Este rezultatul a ani buni de experienta in domeniu.

10. Povestitorul vizual
Concluzionam prin a va spune ca designul de interior este o abilitate și o artă care va spori nu doar spațiul ci și calitatea vieții voastre in acel spatiu. Angajarea unui profesionist ridică nivelul de experiență și face din casa ta o CASA. Decorate it va poate ajuta să vă spuneti ,prin intermediul ambiantei interioare, povestea voastra vizuala.

Având în vedere toate aceste informații veti lua in considerarea colaborarea cu echipa Decorate it la urmatoarea reamenajare, remodelare, cumparare sau mutare ?